Ők a legjobban fizetett színésznők 2019-ben: vagyonokat keresnek

0

A Forbes minden évben nyilvánosságra hozza a legjobban fizetett színészek, énekesek listáját. Most a színésznőkön a sor, ugyanis kiderült, kik keresték a legtöbb pénzt 2018. június 1. és 2019. június 1. között.

– Ellen Pompeo csupán a 10. lett annak ellenére, hogy az utóbbi egy év során rengeteg támadás érte, amiért sokak szerint aránytalanul sok pénzt kér a Grace klinika egy-egy epizódjáért. Szerintünk egyáltalán nem sok, és ezt most a számok is bizonyítják, hiszen extrém gázsijával is a csak a 10. helyen végezte a maga évi 22 millió dollárjával!

– Charlize Theron-t 2019-ben a Csekély esély című vígjátékban, és a Bombshell című drámában láthattuk. Mindez 23 millió dollárt ért számára!

– Margot Robbie jelenleg az egyik legnépszerűbb színésznőnek számít, így nem csoda, hogy rajta van a listán. Az viszont meglepő, hogy csak 8. lett 23,5 millió dollárral. Margot, itt az idő fizetésemelést kérni.

– Elisabeth Moss nem csak A szolgálólány meséjében szerepelt, viszont valószínűleg annak köszönheti 24 millió dolláros bevételét.

– Kaley Cuoco nagyot kaszált az Agymenők utolsó évadával, pontosabban 25 millió dollárt.

– Az év legnagyobb visszatérője minden fronton egyértelműen Jennifer Aniston. Megérte számára, hiszen 28 millió dollárral az 5. legjobban fizetett színésznő lett.

– Nicole Kidman egyáltalán nem tétlenkedett 2019-ben, így a Bombshell-nek, A hatalmas kis hazugságoknak, és Az aranypintynek köszönhetően 34 millió lett a bevétele.

– Egy könnyed millióval előzte meg őt kollégája, akivel A hatalmas kis hazugságokban is együtt játszanak. Reese Witherspoon 35 millió dollárt keresett.

– Sofia Vergara 2009 óta a Modern család szereplője. Ezen felül azonban nem tudnánk túl sok szerepet a nevéhez kapcsolni. Pedig 2019-ben szerepelt a Stano című drámában. Ennyi elég is volt a második helyhez, és a 44,1 millió dollárhoz.

– Az első helyezett pedig majdnem 12 millió dollárral előzte meg a második helyezést. Így elég egyértelmű, hogy még csak a nyomába sem érhet senki Scarlett Johanssonnak. Úgy tűnik nagyon megéri Marvel filmekben szerepelni. Éves jövedelme 56 millió dollár!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.