Salma Hayek 52 éves

0

A legutóbbi hírek szerint a gyönyőrű mexikói színésznő 5 jövő évi új filmje mellett elvállata a Marvel-filmek egyik szuperhős szerepét is, így Angelina Jolie mellett ő is lehetőséget kap, hogy ebben a műfajban is megvillantsa majd tehetségét.

Nem kérdés, hogy Salma Hayek szuper formában van, és kétségtelenül könnyebb egy egyébként is sportos színésznőt felkészíteni egy szuperhősszerepre, de nagyon kíváncsiak vagyunk már, hogy milyen lesz Salma Hayeket ilyen karakter szerepében látni.

Mexikó csodái

Hogy mitől ilyen formás Salma? A színésznő acro jógával edz, ez a mozgásforma a jóga és az akrobatika ötvözete, azaz a nyújtások mellett a saját testsúllyal is dolgozni kell, ami szuperül fejleszti az ellenálló-képességet és az izmokat is.

A színésznő többször is elmondta már, hogy bár sokszor majdnem kísértésbe esett, hogy kozmetikai vagy sebészeti beavatkozást vegyen igénybe, hogy megőrizze szépségét, de eddig ellenállt a botoxnak és a többi népszerű kezelésnek.

Szép és feszes bőrét a tudatos étkezésnek és ápolásnak köszönheti: egyszer egy interjúban megjegyezte, hogy a mexikói nagymamája olyan volt, mint egy füvesasszony (akit régebben boszorkánynak neveztek volna). Reggeli után összeszedte az asztalról a maradékokat: papaját, mézet, joghurtot és dióféléket, leturmixolta, és mi nők, lányok az arcunkra kentük a szépítő keveréket. A fügekaktusz és az avokádó szintén nagyon hatásos szépítő szer, amelyek szintén a színésznő napi bőrápolási rutinjának részét képezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.