Sikerült a lehetetlen! Leonardo DiCaprio tényleg szerelmes

0

Leonardo DiCaprioról köztudott, hogy nem szívesen marad meg hosszabb ideig egy nő mellett. Az évek során pedig mindig egyre fiatalabb és fiatalabb modellek társaságában mutatkozott, ám pár hónap elteltével mindegyik az ajtón kívül találta magát.

Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy jelenlegi barátnőjével tervei vannak, ugyanis amellett, hogy több mint két éve alkotnak egy párt, a jelek szerint Leo az idő múlásával egyre erősebben kötődik a 22 éves szépséghez.

Camila Morrone – aki egyébként Al Pacino mostohalánya – nemcsak tehetséges modell, hanem színésznő is. Több elismerő kritikát kapott színészi játéka miatt, amellyel nagy valószínűséggel az Oscar-díjas színész szemében is nagyot nőtt, hiszen elődjei szinte semmi máshoz nem értettek a pózoláson kívül.

Több mint egy hete volt Justin és Hailey Bieber lakodalma, ahova természetesen mindketten meghívást kaptak, de a színész inkább kihagyta a bulit, ezért Camila egyedül volt kénytelen elmenni híres barátai nagy napjára. Másnap azonban DiCaprio rögtön gépre ültette fiatal szerelmét, hogy együtt sétáljanak és biciklizzenek New York városában.

A szerelmes pillanatokat mint mindig, most is lencsevégre kapták a fotósok, amelyek néhány óra leforgása alatt bejárták a világot. A képeken jól látszik, hogy a színész – aki egyébként nem szokott ilyet csinálni – büszkén fogja Camila kezét és nagyokat nevetnek együtt.

Sokan vélik úgy, hogy a modell természetes bájával és humorával érte el, hogy a színész többet lásson benne mint előző barátnőiben. Ez a jelek szerint sikerült is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.