Szívszorító történetről írt Kollányi Zsuzsi

0

Szívszorító bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán a koraszülöttek világnapja alkalmából Kollányi Zsuzsi, akinek az ikerfiai szintén korábban jöttek a világra a vártnál.

Az énekesnő az Instagram-ra posztolt bejegyzésével szépen ellágyította követői szívét. Kollányi Zsuzsi a koraszülöttek világnapja alkalmából hosszasan írt többek között arról is, a várandóssága körül sok gond adódott, s hogy milyen érzést vált ki belőle az, ha koraszülöttekről lát felvételeket, minek után a most egyéves fiai – Bence és Bálint – szintén korábban születtek meg a vártnál.

“A mai napig elfog a sírógörcs, ha megnézek egy videót a koraszülött osztályokról vagy a szülőkről, akik ebben a helyzetben vannak. Isteni csoda, hogy édesanya lehetek! És örökké hálás leszek, hogy mindkét gyermekem egészségben, jól, sőt kifogástalanul fejlődik, és hogy még mindig van tejem. Minden koraszülőnek szeretnék hitet, kitartást küldeni, hogy legyen erejük ott lenni végig az életükért küzdő gyermekeik mellett, tiszta szívvel, a nap 24 órájában. Ezek a kicsikék erősek! Olyan erősek, amilyen felnőtt ember csak krízis helyzetben tud lenni. Ők minden percben Győztesek! Így a szülőnek is annak kell lenni! Ott kell állni, ülni, aludni, bármi van… bármit is érzünk. Bármennyire vagyunk fáradtak. És bármennyire is küzdünk önmagunkkal éppen. Mert ez az egy dolog éri meg igazán az egész életben!!! Minden perc számít! Minden lehetőség az érintésre. Az etetésre. A tisztába tevésre. És ha még magunkhoz is ölelhetjük őket… hát az maga a menny!!A Koraszülöttek Világnapján nem tudok mást kívánni, csak végtelen lelkibékét és szeretetet! Mert ez a legtöbb, amit adhatunk az apróságoknak”

– írta az énekesnő.

View this post on Instagram

Ma van a Koraszülöttek Világnapja. Nem tudom elmondani, mit érzek, amikor arra gondolok, milyen volt a várandósságom körüli sok gond és a kórházban eltöltött hetek után meglátni a gyerekeimet. És hogy milyen érzés volt, hogy mennyi mindenen kellett ilyen, akkor még icur picur kisbabaként átesniük. A mai napig elfog a sírógörcs, ha megnézek egy videót a koraszülött osztályokról vagy a szülőkről, akik ebben a helyzetben vannak. Isteni csoda, hogy édesanya lehetek! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻És örökké hálás leszek, hogy mindkèt gyermekem egészségben, jól, sőt kifogástalanul fejlődik, és hogy még mindig van tejem. ❤️Minden koraszülőnek szeretnék hitet, kitartást küldeni, hogy legyen erejük ott lenni végig az életükért küzdő gyermekeik mellett, tiszta szívvel, a nap 24 órájában. Ezek a kicsikék erősek! Olyan erősek, amilyen felnőtt ember csak krízis helyzetben tud lenni. Ők minden percben Győztesek! Így a szülőnek is annak kell lenni! Ott kell állni, ülni, aludni, bármi van… bármit is érzünk. Bármennyire vagyunk fáradtak. És bármennyire is küzdünk önmagunkkal éppen. Mert ez az egy dolog éri meg igazán az egész életben!!! ❤️❤️❤️Minden perc számít! Minden lehetősèg az érintésre. Az etetésre. A tisztába tevésre. És ha még magunkhoz is ölelhetjük őket… hát az maga a menny!! 🙏🏻A Koraszülöttek Vilàgnapjàn nem tudok mást kívánni, csak végtelen lelkibékèt és szeretetet! Mert ez a legtöbb, amit adhatunk az apróságoknak! 🙏🏻❤️#worlddayfornewborns💜💜

A post shared by Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) on

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.