Terry Black pár órával a halála előtt a Blikknek adott interjút

Teljesen váratlanul halt meg Terry Black

0

Az évek óta Németországban élő Terry Black több súlyos szívrohamon esett át az elmúlt időkben, de vasárnap este azt mondta a Blikknek, hogy bízik a felépülésében. Utolsó interjúját is a Blikknek adta. Hátborzongató belegondolni, hogy alig 24 órával később Terry Black már nem élt.

Augusztus végén járt itthon és miután visszatért Németországba másnap lettem rosszul, kezdte sorait.
Iszonyú fájdalom nyilallt a mellkasomba, nem kaptam levegőt. Mentővel vittek az ügyeletes kórházba. Szívinfarktusom volt. Elláttak, kaptam infúziót, gyógyszereket. Saját felelősségemre kijöttem, mert a kiskutyámat nem hagyhattam egyedül – árulta el egy nappal halála előtt Terry Black, aki pár nap pihenés után hazavezetett Münchenbe. A több mint hatórás utat egyedül tette meg. – Még szerencse, hogy az úton nem kaptam újabb infarktust – magyarázta Terry, akit németországi orvosa szívkatetéterezésre írt ki, ám az operáció előtt újabb szívrohamot kapott otthon.

– Volt erőm kocsiba ülni, kétsaroknyira lakunk a kórháztól. Daninak mondtam, ha út közben elájulok, hívjon mentőt. Odaértünk, de kiszállni már nem tudtam, a fiam kiabálva rohant be a kórházba: „Apámnak infarktusa van!” – mesélte órákkal a tragédia előtt az előadóművész, aki arra még emlékezett, hogy a műtőbe tolják. Aztán már csak az intenzív osztályon tért magához.

Vasárnap örömmel újságolta a Blikknek, hogy kiszedték belőle a csöveket. Éppen a kórterem teraszán napozott, és boldogan mondta, hogy pár nap múlva hazamehet.

– Hazaengednek, de az orvos nem sok jóval biztat. Azt mondta, hiába van szívritmus-szabályozóm, hiába tágították ki az ereimet, bármikor jöhet egy újabb infarktus, vagy hirtelen szívleállás. Hálás vagyok a német és a magyar orvosoknak, már régen meghalhattam volna, ha nem segítenek – mondta a Blikknek Terry, aki hozzátette: nyugodt, mert ha már kevés is van neki hátra, látta a gyerekeit felnőni. Nem sejtette, hogy már csak egy napig élhet.

Forrás Blikk

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.