Tom Hanks és felesége üzenik: “Jól vagyunk!”

0

Csütörtökön posztolt először Tom Hanks arról, hogy felesége és ő is elkapták a koronavírust, ma pedig egy újabb Twitter posztot írt arról, hogy köszönik az ausztráliai kórház dolgozóinak a remek ellátást. Tom Hanks mindenkit megnyugtatott, hogy kellőképp el vannak izolálva a kórházban, hogy ne fertőzzenek meg másokat.

Szerinte a legtöbb, amit mindannyian tehetünk, hogy követjük az előírásokat és vigyázunk saját magunkra és másokra is. A poszt végén egyik filmjéből, a Micsoda csapatból vett idézettel buzdítja kitartásra az embereket, miszerint: A baseballban nincs sírás!

A házaspár szerint még Amerikában kaphatták el a vírust, mielőtt Ausztráliába utaztak volna Hanks új, Elvis Presleyről készülő filmjének forgatására. A felesége, Rita Wilson pedig épp egy albumon dolgozott Ausztráliában, ezért több stúdiót is meglátogatott. Mivel nem lehet tudni, hogy a nő mikor fertőződött meg és kiknek adta át a vírust, a stúdiókban minden vele érintkező személyt teszteltek és 14 napos otthoni karantéban küldtek.

via. The Hollywood Reporter

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.