Tóth Vera: “Bekaphatjátok!”

0

Valakinek igencsak szúrta a szemét, hogy az énekesnő márkanagykövet lett, s irigységében össze is karistolta az autóját: elszomorító dologról számolt be Tóth Vera.

Szánt szándékkal karistolta végig valaki Tóth Vera autóját az éjjel. Az énekesnő, aki annak idején megnyerte az első Megasztárt, az Instagram-oldalán mutatta meg a rajongóinak tegnap, hogy Mercedes márkanagykövetként milyen kocsit kapott, s véleménye szerint talán ez lehet az oka annak, hogy valaki kárt tett a járműben. Tóth Vera egy hosszú bejegyzésben taglalta, milyen szomorú lett emiatt, és hangoztatta: ő is keményen megdolgozott mindenért, amit elért.

Bár az autón segít a polírozás, az énekesnő azt írta: az ő szívét egy darabig nem lehet majd kipolírozni. És szerinte irigység állat a karcolás mögött.

View this post on Instagram

Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi post miatt.. Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez? Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből. Mercedes Benz márkanagykövet vagyok. A női autozó-soför vonal erősítése miatt (is) kértek fel. Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom? Ezek szuper visszajelzések egy ember életében. Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött. Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem. Nem vagyok senki senkije, akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem és csak magamnak köszönhetem, amim van. Én is rohadt fáradt vagyok néha és én is mocskosul sokat dolgozom és van, hogy alig alszom. Hidd el, nekem is nehéz sokszor, még akkor is, ha kaptam egy csinos kocsit a Mercedestől (hasznàlatra). Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozni. Szomorú lettem.😞

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

“Valaki szánt szándékkal végigkaristolta az autómat éjjel. Tudom, hogy nekem szól, ott, ahol álltam vele, csak nekem szólhatott. Az illető pontosan tudta, hogy én használom. Lehet a tegnapi poszt miatt..
Tessék, nézzétek meg és válaszoljatok arra, hogy mire jó ez?
Komolyan mondom, néha csak nézek magam elé, és semmit nem értek az emberből.
Mercedes Benz márkanagykövet vagyok.
A női autózó-sofőr vonal erősítése miatt (is) kértek fel.
Megfelelek az elvárásoknak, az arculatnak a mögöttem lévő tartalmas, munkás, példás munka/karrier miatt. Megtisztelő felkérés volt, nem is tudom, miért kellett volna nemet mondanom?
Ezek szuper visszajelzések egy ember életében.
Soha nem kérkedek azzal, amim van, kötelességemet teljesítem a Hovány csoport felé, ami szigorú szabályokhoz kötött.
Te, aki ezt csináltad és ettől most sokkal jobban érzed magad, gondolkodj el az életeden és ne engem okolj azért, mert neked nem sikerül úgy, ahogy nekem.
Nem vagyok senki senkije, akinek a farvizén elérhettem volna, amit, messziről jöttem és csak magamnak köszönhetem, amim van.
Én is rohadt fáradt vagyok néha és én is mocskosul sokat dolgozom és van, hogy alig alszom.
Hidd el, nekem is nehéz sokszor, még akkor is, ha kaptam egy csinos kocsit a Mercedestől (használatra). Nyilván egy polírozás majd megoldja, de a szívemet nem fogja tudni egy darabig kipolírozni.
Szomorú lettem”

– írta Tóth Vera.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.