Újabb hajtogatható telefon a Samsungtól!

0

Újabb összehajthatós telefonnal jelentkezett a Samsung, a Galaxy Z Flip a klasszikus flip telefonokat idézi abból az időből, amikor már nem lehetett ortodox módon rácsapni a telefont az emberekre, ehelyett a felgyülemlett indulatot az összecsukásba lehetett belevinni. Most rongyos félmillió forintért lehet újra átélni ezt az érzést, miközben nem kell lemondani a csúcskészülékes funkciókról sem.

Bár nyilván nem az a legfontosabb kérdés egy telefon esetében, hogy honnan a név, abból a szempontból mégis érdekes, hogy a Z jelzés egy új készülékcsaládra utal. Így a hétköznapi felhasználóknak ott lesz a Galaxy A-széria, a csúcskészüléket keresőknek az S-széria és az üzleti felhasználóknak, meg azoknak, akik szeretik az S Pen nyújtotta lehetőségeket ott a Note. A Z betű pedig az összehajtható telefonokra utalhat, azaz a cégnél hivatalosan is elkötelezték magukat, hogy újabb kihajtható telefonokat dobjanak piacra a következő években.

A Z összecsukva nagyjából akkora, mint egy retikülbe passzoló kompakt sminktükör, még kinézetben is hasonlít rá, és ez azt jelenti, hogy újra lehet zsebben hordani a telefont. Kinyitva viszont egy 6,7 inches kijelzőt kap az ember.

Azt a bemutatón is hangsúlyozták, hogy ez nem egy mezei okostelefon, hanem egy nem szokványos, úgynevezett statement phone olyan embereknek, akik ki akarnak tűnni a tömegből a mobiljukkal.

Sajnos azért az igazi rongyrázásról és feltűnősködésről le kell mondani, mert az arany színű telefon Magyarországon nem lesz elérhető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a friss információkról, kattints a feliratkozás gombra!

Válaszolj

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.